Onze maatregelen i.v.m. het coronavirus

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, dat zich snel verspreidt door ons land. Ook wij zullen ons aanpassen aan de omstandigheden en ontwikkelingen.

Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM en alle andere belangen kunnen onze werkzaamheden (nog) doorgaan. Echter, onder voorwaarden.


Ons kantoor blijft open
Vooralsnog blijft ons kantoor geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden. Een deel van ons team werkt vanuit huis. Onze bereikbaarheid kan hierdoor worden beïnvloed, maar wij doen ons uiterste best om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

Afspraken
Bij 'fysieke contacten' waaronder bezichtigingen, adviesgesprekken en taxaties zullen wij de nu geldende gezondheidsrichtlijnen volgen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk. Wij vragen je om uitsluitend afspraken met ons te plannen als je geen verdachte klachten ervaart én om het aantal aanwezigen bij een afspraak zoveel mogelijk te beperken.

Wat digitaal of telefonisch kan, zullen wij op die wijze doen.

Bezichtigingen

Op onze website en Funda vind je alle informatie over de woningen die wij verkopen. Met (360 graden) foto’s, video’s en plattegronden heb je al een goede indruk. Heb je specifieke vragen over een huis, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail. Zo kun je heel selectief zijn als je besluit om te komen kijken. In overleg met de verkopers gaan onze bezichtiging nog gewoon door. Voor de veiligheid van jezelf en onze klanten vragen wij je niks aan te raken in de woning. Onze makelaars zullen handschoenen dragen.

Waardebepaling en verkoopadvies
Ben je benieuwd naar de waarde van je woning of wil je weten hoe wij de verkoop zouden aanpakken? Wij kunnen, rekening houdend met de richtlijnen, nog steeds bij je langs komen voor een gratis advies. Maar heb je liever even niemand over de vloer, dan stellen wij voor om te (video)bellen. Stuur je ons een video van je huis, dan maken wij graag een zorgvuldige waardebepaling en marktanalyse voor je. Nu je veel thuis bent, is het misschien een goed moment om wat klusjes in huis te doen zodat je klaar bent voor een verkoop. Wij vertellen je ook graag met welke werkzaamheden je waarde aan je huis kunt toevoegen.

Tot slot
Deze maatregelen gelden tot 6 april of totdat de situatie vraagt om wijziging. Op deze pagina kun je steeds onze actuele maatregelen vinden. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor vragen.

Wij gaan ervan uit dat je begrip hebt voor deze maatregelen en ze met ons na wilt leven.

Wij wensen je sterkte in deze lastige periode en we hopen dat alles weer snel normaliseert.