1. Aankoopadvies

De leukste huizen worden het snelst verkocht. Zie je een leuk huis te koop staan, dan heb je dus geen tijd te verliezen. Maar je wilt ook de juiste keuze(s) maken. Wij kunnen je daarbij helpen!

Één van onze drie aankoopmakelaars is vrijwel direct voor jou beschikbaar. Dus wanneer heb je de bezichtiging? Wij gaan met je mee! Laat het ons twee uur van tevoren weten en wij hebben ons al grondig voorbereid. We nemen alle beschikbare documenten door en raadplegen onze bronnen, zodat we tijdens de bezichtiging weten waar we extra op willen letten. Vertel ons vooral ook wat je plannen zijn met het huis, zodat wij daarin met je mee kunnen denken.

Bezichtiging

Tijdens de bezichtiging kijken wij gezamenlijk naar de kwaliteit(en) van het huis. Welke materialen zijn gebruikt? Zijn er schades? Hoe is het onderhoud? Maar ook, welke kenmerken / eigenschappen bepalen straks jouw woongenot? Wij kijken kritisch en met oog voor detail maar gericht op de mogelijkheden.

Je krijgt van ons onder andere antwoord op de volgende vragen:
  • Wat is de waarde van het huis en hoe hebben wij die berekend?
  • Hoe (overspannen) is dit segment van de woningmarkt?
  • Welke bieding maakt een kans en tot hoe ver is het verantwoord om te bieden?
Maar wij geven ook antwoord op vragen die voor jouw specifieke situatie van belang zijn. Dingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dát is namelijk waar wij goed in zijn en dat willen wij jou laten zien!

Resultaat

Wat levert jou dat op? Een helder overzicht van en duidelijk inzicht in alle aspecten rondom de woning. Zodat jij een goede en gedegen afweging kunt maken: Wil ik hier wonen of niet?

Nu is het aan jou! Je hebt een hele goede basis om zelf een bieding uit te brengen. Je kan dat ook je eigen makelaar laten doen. Na ons aankoopadvies kunnen wij jou ook bijstaan in de aankoopbegeleiding (stap 2) op basis van 'no cure no pay'.

Of je hebt ontdekt dat dit niet hét huis is voor jou. Je weet dan in ieder geval nog beter wat voor jou belangrijk is en waar je de volgende keer op gaat letten. Ons advies brengt je dus altijd een stap verder!

Voordelen van ons aankoopadvies:
  • Last-minute beschikbaar;
  • Gericht en onafhankelijk advies per woning;
  • Geen verdere verplichtingen;
Voor € 300,- incl. BTW een goed advies en duidelijk inzicht.