Aankoopplan

Ons aankoopplan helpt jou bij het kopen van je nieuwe huis. Stap voor stap leggen wij je uit wat we voor je kunnen doen en hoe wij het verschil maken.

 

Wij beginnen met een laagdrempelig en goed advies. Zo'n advies waarvan we zeker weten dat het je een stap verder brengt. Wij gaan hiervoor met je mee naar de bezichtiging en beantwoorden al jouw vragen. Samen maken we een helder overzicht van alles wat belangrijk is, zodat jij kunt bepalen of dit het huis is waar jij wonen wilt. Meer hierover lees je bij Aankoopadvies.

 

Besluit je om verder te gaan met het huis, dan heb je de keuze om dat zelf óf met ons te doen. Wij geven je alle informatie mee die je nodig hebt om zelf het beste bod uit te brengen. Maar wij zetten natuurlijk ook graag onze kennis, ervaring en connecties in om hier namens jou de beste deal uit te slepen. Dit is onze Aankoopbegeleiding.

 

En dan. De koop is gesloten, de koopakte is getekend maar in de aanloop naar de oplevering gebeurt er nog van alles. Wij kennen dit traject door en door en kunnen je er feilloos door loodsen. Wij noemen dit Het afronden van je aankoop. Hartstikke handig en inmiddels heel vertrouwd, maar wil je bezuinigen, dan kan je dat ook best zelf. Jíj mag het zeggen!

 

Hier is een overzicht van de stappen en de kosten:

1.

Aankoopadvies

€ 300,- incl. BTW

2.

Aankoopbegeleiding

€ 700,- incl. BTW

3.

Afronden van je aankoop

€ 400,- incl. BTW

 
Zullen wij je op weg helpen met een goed advies of begeleiden tot en met de notaris? Jij kiest hoeveel hulp je wilt.

 

Staat je ideale huis bij ons te koop, dan werken wij al voor de verkoper en zul je een andere aankoopmakelaar moeten kiezen, helaas!